Burn-out Weken in de Ardennen

(Met Hans)

hansbaertpsy@gmail.com, 0496/39.44.77

 

Nu ik in de Ardennen woon, kan ik ook iets unieks aanbieden: een week individuele burn-out-behandeling in dit heerlijke bosrijke gebied.

Waarom ben ik hier zo enthousiast over? Het is dé combinatie van een psychologische burn-out behandeling én leren kwalitatief ontspannen en bewust leven. Die laatste pijler is bij het ontstaan van je burn-out mogelijk een hele tijd afwezig is geweest.


Inhoud:

Zoals in de reguliere behandeling zullen we in het psychotherapeutische gedeelte enkele fasen doorlopen, samengebald in één week.

-Psycho-educatie over wat een burn out is

-Hoe die van jou is ontstaan en jouw achterliggende thema’s hierin

-Wat je moet doen om eruit te geraken

-Wat je kan doen om burn-out in de toekomst te vermijden


Daarnaast zetten we in op leren bewuster leven en kwalitatief ontspannen, via dieper contact met jezelf en je leven. Deze tweede pijler bestaat uit kennismaken met en toepassen van een aantal technieken (naar keuze) die ontspanning en bewustzijn bevorderen, waaronder:

-Ademhalings-en ontspanningstechnieken

-Korte meditatie technieken

-Shinrin yoku (bosbaden)

-Meditatief boogschieten

-Spooncarving (lepelsnijden-houtbewerking)


Na deze week heb je écht inzicht in je burn-out en weet je hoe je weer kan herstellen. Natuurlijk genéést een burn out niet in één week tijd. Je zal in de weken nadien zélf verder moeten werken aan het herstelproces en in de praktijk moeten zetten wat je die week geleerd hebt.


Praktisch:

Je boekt zelf een b&b/hotel/vakantiehuisje/camping in de buurt.

4 dagen lang hebben we twee contacturen per dag, met een rustdag ertussenin. Vaak zal je ook opdrachten of oefeningen mee krijgen om zelf te doen.

Deze week is maatwerk: we stemmen het programma en de duur dus af op de fase waarin je zit en wat je aan kan. De dagen kunnen bijvoorbeeld ook gespreid worden over een langere periode.


Prijs: 495 euro, intake inbegrepen.


Heb je interesse? Mail of bel me voor een verkennend (online) gesprek om je situatie even kort door te nemen.